ESS 9218 sa četiri DAC-a omogućava obradu zvuka bez gubitaka sa svakim DAC-om, koristeći svoju moć za procesiranje širokog raspona frekvencija, od najnižih, srednjih, visokih do ultra-visokih. Četiri signala se zatim kombinuju, što stvara jasniji zvuk sa impresivnim SNR od 127 dB. Kao rezultat toga, možete čuti i locirati zvukove u igri sa velikom tačnošću, što vam omogućava da precizno procenite udaljenost neprijatelja, pravac koraka, položaj odakle se puca i još mnogo toga.

Odnos signal-šum je veoma bitan kod gejmerskih slušalica, posebno u FPS igrama. Svojim Quad-DAC dizajnom, ROG Delta je u stanju da postigne do sada neviđen odnos signala i šuma od 127 dB, nivo koji je nezamisliv kod slušalice za igranje koje imaju samo jedan DAC.

ROG Delta su prve gejmerske slušalice na svetu koje imaju RGB osvetljenje poput duge. Ovaj očaravajući efekat sadrži sedam nezavisnih zona osvetljenja sa fascinantnim bojama koje se smenjuju. ROG Delta takođe poseduje ASUS Aura Sync tehnologiju, koja vam omogućava da sinhronizujete svetlosne efekte sa drugim proizvodima* koji podržavaju Aura softver.


* Neophodna je matična ploča sa podrškom za ASUS Aura softver.

ROG Delta ima USB-C konektor i isporučuje se sa USB-C na USB 2.0 (Type-A) adapterom, pa se može povezati sa skoro svakom igračkom platformom, uključujući PC, konzole i mobilne uređaje, omogućavajući vam da uživate u njegovim vrhunskim performansama, bilo kad i bilo gde.

ROG Delta nudi dve vrste jastučića, za drugačiji osećaj i naleganje, pa možete birati one koji više odgovaraju vašim potrebama ili sklonostima. ROG Hybrid jastuci, koji kombinuju veštačku kožu i mrežicu od tkanine, su deblji, prozračniji i pružaju konturirano naleganje, savršeno za duge igračke seanse. Jastuci od veštačke kože su relativno tanji i mekši, što ih čini dobrim za upotrebu u pokretu.

Intuitivni kontrolni tasteri na školjci omogućuju vam trenutno kontrolu jačine zvuka i RGB osvetljenja, a izdržljiv preklopnik omogućava da lako isključite mikrofon tokom igranja.

 
Povezivanje

USB-C
USB 2.0*

3.5mm

Hi-fi ESS 9218 Quad DAC

V

-

Airtight komora

V

V

ASUS Essence drajveri sledeće generacije

V

V

RGB osvetljenje

RGB osvetljenje u više boja

 

Mikrofon

Analogni

-

Indikator mikrofona

V

-

Ergonomski jastuk u obliku slova D

V

V

Trenutna kontrola

Kontrola zvuka
Isključivanje mikrofona
RGB on/off

Kontrola zvuka
Isključivanje mikrofona
RGB on/off

Slušalice
Povezivanje USB-C za PC/Mac/Nintendo Switch/mobilni telefon
USB 2.0* za PC/Mac/PlayStation 4/Nintendo Switch
Dimenzije drajvera zvučnika 50mm
Materijal drajvera Neodijum magnet
Impedansa
32 ohms
Frekvencijski odziv 20Hz–40kHz
Školjka
ROG Hybrid & 100% veštačka koža
Težina 360 g
Kabl
Pleteni kabl: 1.5M + 1 M
Svetslosni efekti Statični/Disanje/Strobing/Izmena boja/Duga/Muzika
Mikrofon
Tip Analogni
Usmerenost
Jednosmerni, odvojivi
Frekvencijski odziv
100Hz–10KHz
Senzitivnost
-40 dB

*Korišćenjem priloženog USB-C na USB 2.0 adaptera

KONTAKT INFORMACIJE

Prodajni tim

TEL:

ASUS Advantage

http://advantage.asus.com

Specifikacije i cene mogu biti promenjene bez prethodne najave.
© 2018 ASUSTeK Computer Inc. Sva prava zadržana.

Pravne informacije . Politika privatnosti